Hur du ansöker om ett betalkort

I vårt samhälle idag finns det som sagt otroligt många som är beredda att a href=”http://www.xn--bstakreditkorten-vnb.se/” target=”_blank”>erbjuda dig ett betalkort. Vissa tar ut avgifter, andra inte. En del har lukrativa erbjudanden, andra kanske inte lockar till din uppmärksamhet lika mycket. Det är alltså helt upp till dig att bestämma vilket betalkort som passar dig bäst.

Förutsatt att du inte har några illavarslande betalningsanmärkningar som släpar efter så kan du i stort sätt skaffa ett betalkort hos alla. De kommer göra en så kallad kreditupplysning och det är väldigt svårt att dölja denna typ av historik. Har du anmärkningar finns det företag som ändå är villiga att ge dig en chans, även om de är färre.

När du ansöker om ett betalkort behöver du, på hemsidan, fylla i ett formulär. Personliga uppgifter och liknande bekräftar att det är du, och behövs för att kunna göra en kreditupplysning samt skicka dig kortet och koppla det till ditt namn. Därefter tar det ett par dagar för upplysningscentralen att göra sitt arbete. Förutsatt att du blir godkänd kommer du att få ditt kort hemskickat inom 14 dagar.